Adoptie. De menselijke kant van IT. 

Als uw organisatie nieuwe technologie en processen in gebruik neemt, is het wel belangrijk dat medewerkers deze ook op de juiste manier leren gebruiken én overtuigd zijn van de voordelen die dit hen kan bieden. PQR helpt organisaties met het opstellen van het juiste adoptieplan om dit te bereiken.

De Adoptie Quick Scan helpt uw organisatie om inzicht te krijgen in het verandervermogen binnen de organisatie. Welke inspanning is nodig om de verandering te laten slagen in uw organisatie en welke aanpak sluit hierbij het beste aan?

De Adoptie Quick Scan vindt bij voorkeur plaats aan het begin van een verandering die impact heeft op de manier waarop medewerkers hun werk doen, bijvoorbeeld bij het implementeren van een mobiele werkplek of samenwerken via Teams. Het is een gedegen inventarisatie die in kaart brengt welke middelen en vaardigheden er momenteel zijn en hoe groot de impact is van de nieuwe technologie. Wat hebben de medewerkers nodig zodat zij prettig werken en vertrouwd zijn met de nieuwe tools?

Na het uitvoeren van de Adoptie Quick Scan heeft u een rapport met bevindingen, aanbevelingen en een aanpak: het rendement van het adoptieproject, de aanbevolen middelen en doorlooptijd.

Wat het u oplevert

de impact van de verandering op uw organisatie
het verandervermogen van de medewerkers
inzicht in de digitale vaardigheden van uw medewerkers
een inschatting over de benodigde investering en middelen
de aanbevolen aanpak

De Adoptie Quick Scan wordt uitgevoerd door een of meer
Prosci gecertificeerde adoptieconsultants van PQR en heeft doorgaans een doorlooptijd van drie weken.

De eerste stap naar een goede
adoptieaanpak

Wilt u meer informatie over de Adoptie Quick Scan? Wij leggen u graag meer uit over onze aanpak en het resultaat. Vul het formulier in en Jeroen Laurijsen, een van onze adoptie-specialisten, neemt zo snel mogelijk vrijblijvend contact met u op. 

Schroom niet om contact op te nemen met PQR. Samen met het adoptie-team kijk ik graag met u mee om alle neuzen binnen uw organisatie dezelfde kant op te krijgen. 

Jeroen Laurijsen PQR

jeroen

Neem contact op 

Wilt u meer informatie over de Adoptie Quick Scan? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Kies het pad van de minste weerstand en maak van adoptie een vast onderdeel van elk implementatieproject. PQR helpt u graag op weg.