Adoptie. De menselijke kant van IT. 

Als uw organisatie nieuwe technologie en processen in gebruik neemt, is het wel belangrijk dat medewerkers deze ook op de juiste manier leren gebruiken én overtuigd zijn van de voordelen die dit hen kan bieden. PQR helpt organisaties met het opstellen van het juiste adoptieplan om dit te bereiken.

Inzicht in verandering 

De Adoptie Quick Scan helpt uw organisatie om inzicht te krijgen in het verandervermogen binnen de organisatie. Welke inspanning is nodig om de verandering te laten slagen in uw organisatie en welke aanpak sluit hierbij het beste aan?

Wat het u oplevert

Inzicht in de impact van de verandering op uw organisatie
Inzicht in het verandervermogen van uw organisatie
Inzicht in de digitale vaardigheden van uw medewerkers
Een advies over de benodigde adoptie inspanning
Een advies over de in te zetten adoptiemiddelen
Een advies over de te kiezen aanpak voor de adoptie van de verandering

Klaar voor een Adoptie Quick Scan?

Wilt u meer informatie over de Quick Scan? Wij leggen u graag uit wat onze aanpak is en hoe lang het onderzoek duurt. Vul het formulier in en Jeroen Laurijsen, een van onze adoptie-specialisten, neemt zo snel mogelijk vrijblijvend contact met u op. 

 

Schroom niet om contact op te nemen met PQR. Samen met het adoptie-team kijk ik graag met u mee om alle neuzen binnen uw organisatie dezelfde kant op te krijgen. 

Jeroen Laurijsen PQR

jeroen

Neem contact op 

Wilt u meer informatie over de Adoptie Quick Scan? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Kies het pad van de minste weerstand en maak van adoptie een vast onderdeel van elk implementatieproject. PQR helpt u graag op weg.