PQR en Nutanix nodigen je uit voor Brewtanix

Donderdag 6 oktober, Brouwerij Maximus in Utrecht

Brewtanix is hét informatieve en informele event rondom de technologie van Nutanix. Het is de perfecte gelegenheid om meer te weten te komen over de nieuwste ontwikkelingen bij Nutanix en van PQR rondom de hybride cloud. En dit alles onder het genot van de heerlijke bieren van Brouwerij Maximus en in gezelschap van collega's uit de IT.

De teams van Nutanix en PQR heten je graag welkom op donderdag 6 oktober en hebben dit programma voor je in petto: 

  • Inloop vanaf 14:30 uur
  • 15:00 uur Nutanix - What's new: recente ontwikkelingen en annonceringen
  • 15:30 uur Hybride en multi-cloud - ervaringen uit de praktijk
  • 16:00 uur Demonstratie en vragen
  • 16:15 uur Bierproeverij met hapjes in het Proeflokaal
  • 18:30 uur Afsluiting

Schrijf in voor Brewtanix met Nutanix en PQR op 6 oktober door middel van het formulier. Na inschrijving ontvang je een bevestiging. 

Het Brewtanix event is gratis voor mensen die werkzaam zijn in een IT-rol bij eindklanten. Heb je een andere rol en wil je toch deelnemen? Neem dan contact op met marketing@pqr.nl.

Inschrijven Brewtanix

Nutanix reseller champion

Over Brouwerij Maximus

Brouwerij Maximus is een kleine moderne brouwerij in het westen van Utrecht. De brouwers van Maximus hebben al verschillende prijzen gewonnen en brouwen op ambachtelijke wijze een vast assortiment bieren, seizoensbieren en specials. De koperen ketels waarin het bier wordt gebrouwen zijn te bewonderen vanuit het proeflokaal. De brouwerij is vlakbij de A2 gelegen en goed bereikbaar met OV.

de-brouwketels Maximus
Brewtanix