7 juli 2020: Lunch & Learn-webinar met PQR en Rubrik

Cloud is trending - lokale overheden, groot en klein, willen graag profiteren van de voordelen van de public cloud. Denk bijvoorbeeld aan het snel op- en afschalen van datacenterdiensten, het kunnen toepassen van innovatie zoals online werken, of de mogelijkheid om juist data te bewaren op een derde locatie. Maar kent u de volledige reikwijdte van een cloudmigratie?

Op dinsdag 7 juli om 12:00 uur organiseert PQR samen met partner Rubrik een Lunch & Learn-webinar waarin wij u inspireren over de wijze waarop u uw cloudstrategie kunt versnellen en verbeteren. Daarbij trakteren wij u op een lekkere thuisbezorgde lunch!

Veel organisaties haasten zich om hun gegevens naar de cloud te verplaatsen, zonder eerst een uitgebreide strategie voor migratie, gegevensbeheer of -bescherming te implementeren. Iedereen kent de voordelen van de public cloud: schaalbaarheid, besparingen op eigendomskosten en verhoogde beschikbaarheid van gegevens. Toch onderschatten veel organisaties de volledige reikwijdte van een cloudmigratieproject.

De combinatie van de diensten van Rubrik en PQR zorgt voor een unieke oplossing die backup, security en de voordelen van de public cloud combineren: een ideale combinatie om de stap naar de public cloud mee te starten. In deze sessie nemen wij u mee in de mogelijkheden, en hoe die vervolgens in te passen zijn in uw organisatie.

Programma

Het webinar vindt plaats op dinsdag 7 juli 2020 om 12:00 uur en duurt tot uiterlijk 13:00 uur. De inleiding zal verzorgd worden door PQR. Kevin Kroese, Enterprise (Pre) Sales Engineer Overheid, en Mourad Rerhioui, Enterprise Account Executive Overheid, beiden van Rubrik, zullen een presentatie houden getitled Embracing the Hybrid Cloud en daarin tevens ingaan op praktijkvoorbeelden bij gemeentes

Meld u aan via het formulier hiernaast, en wij zorgen dat u de inloggegevens van het webinar en de lunchvoucher in uw mailbox ontvangt.