Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een vanzelfsprekendheid voor PQR. Het streven naar continuïteit zien we namelijk veel breder dan alleen het financieel borgen van de onderneming. We onderkennen de impact die wij als organisatie kunnen hebben en zoeken continu naar de optimale balans tussen Profit, People en Planet.

In dit e-boek leggen we graag uit wat maatschappelijk verantwoord ondernemen bij PQR inhoudt. Niet om onszelf op de borst te kloppen. Maar om mensen en organisaties te inspireren, want we zien wat voor mooie ideeën en initiatieven er in organisaties kunnen ontstaan als MVO onderdeel is van het DNA.

We geven voorbeelden van bewuste keuzes die we als organisatie wel en juist niet hebben gemaakt. Waarom we die keuzes hebben gemaakt en wat we daarvan hebben geleerd. En de dilemma’s waar we soms tegenaan liepen, omdat de juiste balans tussen People, Planet en Profit niet altijd even voor de hand liggend is.

We wensen u veel leesplezier en inspiratie.

Marijke Kasius, CEO van PQR:

“Het is een mindset die begint met ‘open staan voor’. Als je die omarmt, dan zal je merken dat er ongelofelijk veel mogelijk is.”