Ondernemers willen ondernemen en zich niet bezig houden met automatisering. PQR is er voor de MKB'ers die een eenvoudige, efficiënte en veilige werkplek willen. Een werkplek die gewoon werkt en het bij een storing zo snel mogelijk weer doet. Het MKB-team van PQR kent de unieke behoeftes en uitdagingen van MKB-ondernemingen en geeft deskundig advies over werkplekoplossingen.

PQR helpt ondernemers met:

 • Een efficiënte werkplek
  We zorgen ervoor dat je efficiënt (samen) kan werken door de implementatie en integratie van e-mail en de (samenwerkings)tools van Microsoft. Zo is de productiviteit van je collega’s altijd optimaal.

 • Een veilige werkplek
  We zorgen ervoor dat je veilig kan werken, ongeacht het type apparaat dat wordt gebruikt of vanuit welke locatie wordt gewerkt. We beveiligen de digitale werkplek en de apparaten waar mee gewerkt wordt en houden dit proactief bij. Zo blijft je omgeving altijd veilig en wordt de business continuïteit gewaarborgd.

 • Een responsieve werkplek
  We zorgen ervoor dat je collega’s bij problemen en verstoringen zo snel mogelijk weer geholpen worden. Onze servicedesk staat klaar voor je collega’s om problemen met het apparaat of de applicatie zo snel mogelijk op te lossen. Zo staan je collega’s nooit lang stil wanneer zich een verstoring voordoet.

 • Een zorgeloze werkplek
  We zorgen ervoor dat je werkplek blijft werken. Daarnaast adviseren we proactief bij innovaties om je van een nog betere werkplek te voorzien. Zo heb je er geen omkijken naar en blijf je altijd up-to-date.

Ontdek de voordelen van een moderne MKB werkplek

Meer weten over hoe PQR jouw bedrijf kan helpen met het leveren van een moderne MKB-werkplek? Vul het informatieformulier in en ontvang waardevolle inzichten over onze diensten! 

Liever een persoonlijke afspraak? Maak dan via deze link een afspraak met onze accountmanager Tomas te Wierik.