Camp Rubrik

Hands-on kennismaken met Rubrik technologie 

Op donderdag 28 januari wordt Camp Rubrik gehouden. Tijdens deze technische hands-on workshop wordt een deep-dive gemaakt in de software van Rubrik.

Deze sessie wordt online (via Microsoft Teams) gehouden op 28 januari en start om 9 uur 's ochtends met een intro van Rubrik. Daarna krijgen de deelnemers toegang tot een virtuele lab omgeving waarin ze kunnen werken met de software aan de hand van oefeningen. Rond 11 uur wordt Camp Rubrik afgesloten en de deelnemers ontvangen een lunchvoucher voor een gratis lunch.

Duik in de techniek

Camp Rubrik staat onder leiding van Willem van Engeland, Solution Engineer bij Rubrik en er zal een presales consultant van PQR aanwezig zijn. 

Na afloop van Camp Rubrik heb je nog de beschikking over de virtuele lab omgeving om te oefenen en ervaring op te doen. Tevens ontvang je een Camp Rubrik rugzak met goodies! 

De sessie is bedoeld voor de technische mensen uit het IT-team, zodat zij ervaring kunnen opdoen met de technologie.

Deelnemen

Camp Rubrik is een kosteloze sessie voor klanten en prospects van PQR die meer willen weten over de technologie van Rubrik. Het is een technische sessie, hiervoor is IT-beheerderservaring nodig. 

Wil je deze sessie bijwonen? Geef je dan op via het formulier hiernaast. Dan zorgen we dat je plekje is gereserveerd en dat je de virtuele lab omgeving tot je beschikking krijgt. Natuurlijk reserveren we ook alvast je Camp Rubrik rugzak en sturen we je de voucher voor jouw gratis lunch! 

Inschrijven Camp Rubrik

Vul het onderstaande formulier in om je in te schrijven voor Camp Rubrik. 

Alle deelnemers ontvangen na afloop de Camp Rubrik rugzak met goodies. 

camp-rubrik-backpack