Inventarisatie

Dashboard

Advies

Begin met een goed plan en vermijd valkuilen bij uw cloudtransitie. De PQR Cloud Solution Assessment brengt inzichtelijk in beeld hoe uw huidige IT- en datacenterinfrastructuur eruit ziet. Met een uitgebreide inventarisatie en analyse geeft dit de goede basis voor beslissingen rondom de migratie naar public cloud. 

Inzicht als basis

Veel organisaties zijn gestart of willen starten met de transitie naar public cloud. Een goede inventarisatie van de huidige IT-omgeving is daarbij onmisbaar. Het levert waardevolle inzichten op die de basis zijn voor een succesvolle migratie. Met de Cloud Solution Assessment krijgt uw organisatie tastbare en waardevolle inzichten op technische aspecten die relevant zijn bij een migratie naar de public cloud.

Inventarisatie en Analyse

Een PQR cloudexpert brengt in kaart hoe uw huidige IT-omgeving eruit ziet en welke plannen of ervaringen er eventueel al zijn voor een transitie naar de cloud. Vervolgens is er een uitgebreide inventarisatie en datacollectie van de huidige IT-omgeving. De omgeving wordt volledig in kaart gebracht: van servers, storage en netwerk tot Operating system en performance.

De data en informatie die is verzameld over de huidige IT-omgeving wordt geanalyseerd en deze gegevens ontvangt u in een overzichtelijk dashboard. De PQR cloudexpert zal samen met u de uitkomsten van de assessment, zoals weergegeven in het dashboard, bespreken. Hiermee heeft u de handvaten om de cloudtransitie beter plannen en vermijdt u valkuilen bij de migratie.

Starten met Cloud Solution Assessment

De PQR Cloud Solution Assessment is kosteloos en wordt aangeboden in samenwerking met Microsoft.

Wilt u meer informatie over de PQR Cloud Solution Assessment en de voorwaarden? Vul dan het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Neem contact op met PQR

Wilt u meer informatie over de PQR Cloud Solution Assessment? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

PQR-Microsoft partner logo animated

Verhoog productiviteit, verlaag kosten en optimaliseer investeringen bij de migratie naar de cloud

data@2x

Uitgebreide inventarisatie IT-omgeving

flexibiliteit@2x

Analyse, inzicht en advies

Cloud landingpage-2

Voor een succesvolle cloudmigratie