Inventarisatie

Inzicht

Aanbevelingen

De PQR Security Scan geeft snel inzicht in de status van de IT-security en komt met heldere aanbevelingen om de IT-omgeving, gebruikers en applicaties veiliger te maken.

Inzicht in beveiliging

De IT-omgeving is voor veel organisaties van levensbelang. Het beveiligen van uw gegevens, applicaties, gebruikers en infrastructuur wordt steeds complexer. Bedreigen van buitenaf, en ook van binnenuit, kunnen enorme productie, reputatie en image schade veroorzaken.

Weet u hoe het is gesteld met de veiligheid? Met de PQR Security Scan krijgt u snel inzicht in de status van een aantal base line maatregelen:

  • Microsoft 365 inrichting
  • Back-up & Restore
  • Security en update management
  • Email security
  • Authenticatie en autorisatie

De PQR Security Scan wordt in 3 dagen uitgevoegd onder leiding van een ervaren Security consultant van PQR. We voeren een base line inventarisatie uit en analyseren de huidige technische inrichting.

Rapportage met aanbevelingen

Aan de hand daarvan presenteren we een rapport van bevindingen en aanbevelingen. In het rapport geven we tevens een high-level waardeoordeel op de volgende punten: antivirus inrichting, vulnerability scanning, identity fraud prevention en digitale volwassenheid van de eindgebruikers.

Het rapport van de PQR Security Scan wordt gezamenlijk besproken zodat u alle gelegenheid heeft tot het stellen van vragen of verduidelijking. De aanbevelingen in het rapport kunt u direct (zelf) toepassen om de beveiliging te verbeteren of daarbij gebruik maken van de expertise van PQR.

Starten PQR Security Scan

Wilt u meer informatie over de Security Scan? Vul het formulier in, dan nemen we binnen 2 werkdagen contact met u op.

Neem contact op met PQR

Wilt u meer informatie over de PQR Security Scan? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

In drie dagen inzicht in de basisveiligheid van de IT-omgeving met de PQR Security Scan.

data@2x

Identificeren van risico’s op de belangrijkste punten

Icon-1

Uitgevoerd door Security experts

flexibiliteit@2x

Kort tijdsbestek, pragmatische aanpak, snel inzicht

it_beheer@2x

Heldere, toepasbare aanbevelingen