Wegens het grote succes van voorgaande edities, is de volgende Save the Data alweer ingepland.
Op 21 november geven PQR en Rubrik u de kans om te ervaren hoe het is om een cyberaanval mee te maken. Tijdens Save the Data wordt u van het begin tot einde meegenomen in een crisisscenario, gericht op de gevolgen van een cyberaanval. Samen met de andere deelnemers maakt u afwegingen en beslissingen om de impact van de aanval te beperken. Iedere deelnemer krijgt een rol bij deze live-action simulatie van de cyberaanval: vanuit het perspectief van een CIO tot het actief deelnemen aan managementoverleggen. 


Na deze Save the Data sessie heeft u een beter begrip en idee van wat er gebeurt als een organisatie wordt getroffen door ransomware. En deze ervaring is waardevol bij het bepalen van de strategie van uw organisatie om hierop voorbereid te zijn.

Agenda

  • 11:45 uur - Inloop 
  • 12:00 uur - Lunch
  • 13:00 uur - Uitleg, introductie en 'setting the scene'
  • 13:30 uur - De cyberaanval start: wat is de impact, welke beslissingen nemen jullie?
  • 16:00 uur - Debriefing en leerpunten
  • 16:30 uur - Netwerken en borrel

Save the Data vindt plaats op dinsdag 21 november, op Kasteel Kerckebosch in Zeist.

Ja, ik wil erbij zijn

Save the Data is geschikt voor mensen die werkzaam zijn in IT-security bij eindklanten als CIO, Cyberlegal, CISO of vergelijkbare rollen. Maar zeker ook voor mensen in andere functies die beslissingsbevoegd zijn. Een ransomeware aanval treft immers niet alleen de IT-afdeling, maar het gehele bedrijf. 
Wilt u erbij zijn op 21 november, geef hieronder uw aanmelding door. Na ontvangst door PQR ontvangt u een bevestiging. Als u niet tot de doelgroep behoort, dan heeft PQR het recht om uw aanmelding te annuleren. 

Save the Data is uniek, het laat u in een veilige omgeving ervaren wat er gebeurt bij een ransomwareaanval en welke beslissingen er moeten worden genomen.