Security is
geen bijzaak

Beantwoord de security-behoeften in een
steeds veranderende IT-omgeving

Download de whitepaper

Zijn we goed beschermd tegen hackers? Is de werkplek wel veilig? En hoe weet ik wat de juiste beveiliging is voor onze organisatie? Het zijn maar enkele vragen waarmee organisaties vandaag de dag worstelen. Daar komt nog bij dat het IT-landschap razendsnel verandert, waardoor u al snel het overzicht van uw gebruikers, applicaties, werkplekken, IT-infrastructuur en cloud kwijt bent. Want waar begint u met beveiligen? En waar bent u het meest kwetsbaar?

Bij PQR staat beveiliging aan de basis van al onze diensten. De veiligheid en beschikbaarheid van data en informatie is immers van levensbelang voor organisaties. Daarom is security de rode draad binnen al onze services en oplossingen die wij leveren als rustmakers in IT. Bovendien blijven we altijd scherp op security, ook na de implementatie van de gekozen oplossing.

Uw volledige IT veiliger maken?

Download onze whitepaper en ontdek de security-behoeften van nu, door de ogen van onze security-specialisten. Daarnaast reiken we antwoorden aan: hoe pakken wij security aan en welke vuistregels liggen aan de basis?

Download de whitepaper

PQR Security Diensten

Onderstaande oplossingen zijn een greep uit de dienstverlening. Daarbij baseren we ons telkens op uw specifieke uitdagingen, zodat de security-diensten precies aansluiten bij uw behoefte.

Onze partners

Voor de beste oplossingen op het gebied van IT-security werkt PQR nauw
samen met onder andere deze technologiepartners.

De eerste stap zetten naar een veiligere IT-omgeving?

Aan de hand van de PQR Security Scan inventariseren en analyseren we uw huidige situatie op een aantal belangrijke punten. Op basis daarvan stellen we een rapport op. De bevindingen en aanbevelingen uit dat rapport lopen we samen met u door.

Vraag de PQR Security Scan aan

Nieuws & blogs

Mobile- en cloud-first medewerkers? Bescherm de toegang tot internet en SaaS-applicaties

Lees meer

Security talks met PQR - podcast

Lees meer

Cyclische security aanpak: weet wat je in huis hebt en waar het risico zit

Lees meer

PQR is de rustmaker in security

Onze security-specialisten ondersteunen u optimaal, ongeacht hoe pril of geavanceerd uw huidige security-oplossing is. Wij zijn er immers van overtuigd dat security geen product is, maar een service die de rode draad vormt van uw netwerk, werkplek en infrastructuur.

Neem contact op

Papendorpseweg 91 • 3528 BJ Utrecht • NL
T +31 30 662 97 29 | info@pqr.nl