Lunch & Learn Webinar met PQR, Microsoft en Rubrik - 22 oktober

Cloud is trending - en ieder bedrijf kijkt naar de voordelen, zoals het snel op- en afschalen van datacenterdiensten, het kunnen toepassen van innovatie zoals online werken, of de mogelijkheid om juist data te bewaren op een derde locatie. Maar kent u de volledige reikwijdte van een cloudmigratie?

Op donderdag 22 oktober organiseert PQR samen met partners Rubrik en Microsoft een Lunch & Learn-webinar waarin wij u inspireren over de wijze waarop u uw cloudstrategie kunt versnellen en verbeteren.* Daarbij trakteren wij u om 12:00 uur op een lekkere thuisbezorgde lunch!

Veel bedrijven haasten zich om hun gegevens naar de cloud te verplaatsen, zonder eerst een uitgebreide strategie voor migratie, gegevensbeheer of -bescherming te implementeren. Iedereen kent de voordelen van de public cloud: schaalbaarheid, besparingen op eigendomskosten en verhoogde beschikbaarheid van gegevens. Toch onderschatten veel organisaties de volledige reikwijdte van een cloudmigratieproject.

De combinatie van de diensten van PQR, Rubrik en Microsoft zorgt voor een unieke oplossing die backup, security en de voordelen van de public cloud combineren: een ideale combinatie om de stap naar de public cloud mee te starten. In deze sessie nemen wij u mee in de mogelijkheden, en hoe die vervolgens in te passen zijn in uw organisatie.

Programma

Deze sprekers komen aan het woord:

  • Rogier Heijligers, Strategisch Accountmanager PQR
  • Willem van Engeland, Solution Engineer Rubrik
  • Julian Kreuk, Principal Solution Specialist Azure Microsoft

Informatie

Het webinar vindt plaats op donderdag 22 oktober 2020 om 12:00 uur.

Meld u aan via het formulier hiernaast,* en wij zorgen dat u de inloggegevens van het webinar en de lunchvoucher in uw mailbox ontvangt.

* Dit webinar is bedoeld voor mensen die werkzaam zijn bij eindgebruikersorganisaties in IT- of gerelateerde functies.