Lunch & Learn Webinar met PQR, Microsoft en Rubrik - 18 maart

Cloud is trending - en ieder bedrijf kijkt naar de voordelen, zoals het snel op- en afschalen van datacenterdiensten, het kunnen toepassen van innovatie zoals online werken, of de mogelijkheid om juist data te bewaren op een derde locatie. 

Op donderdag 18 maart organiseert PQR samen met partners Rubrik en Microsoft een Lunch & Learn Webinar waarin wij u inspireren over de wijze waarop u uw cloudstrategie kunt verbeteren.* Daarbij trakteren wij u om 12:00 uur op een lekkere thuisbezorgde lunch!

Veel bedrijven haasten zich om hun gegevens naar de cloud te verplaatsen, zonder eerst een uitgebreide strategie voor migratie, gegevensbeheer of -bescherming te implementeren. Iedereen kent de voordelen van de public cloud: schaalbaarheid, besparingen op eigendomskosten en verhoogde beschikbaarheid van gegevens. 

De combinatie van de diensten van PQR, Rubrik en Microsoft zorgt voor een unieke oplossing die backup, security en de voordelen van de public cloud combineren: een ideale combinatie om de stap naar de public cloud mee te starten. In deze sessie nemen wij u mee in de mogelijkheden, en hoe die vervolgens in te passen zijn in uw organisatie.

Programma

Deze sprekers komen aan het woord:

  • Bas van Baalen, Strategisch Adviseur Public Cloud, PQR
  • Willem van Engeland, Solution Engineer, Rubrik
  • Julian Kreuk, Principal Solution Specialist Azure, Microsoft

Informatie

Het webinar vindt plaats op 18 maart 2021 om 12:00 uur.

Meld u aan via het formulier hiernaast,* en wij zorgen dat u de inloggegevens van het webinar en de lunchvoucher in uw mailbox ontvangt.

* Dit webinar is bedoeld voor mensen die werkzaam zijn bij eindgebruikersorganisaties in IT- of gerelateerde functies.