Copilot for Microsoft 365 biedt ongekende functionaliteit om de productiviteit en efficiëntie te verbeteren. Met zijn krachtige AI-aangedreven mogelijkheden fungeert Copilot als een virtuele assistent die vele voordelen en ondersteuning biedt. Ontdek welke mogelijkheden er zijn en hoe uw organisatie hier nu al van kan profiteren met de Copilot Inspiratiesessie van PQR. 

AI en the Assisted Worker

Microsoft is groot aandeelhouder in OpenAI, de organisatie achter ChatGPT. De reden hiervan is dat men deze Large Language Models (LLM’s) wil integreren binnen de Microsoft productfamilies en dit doet Microsoft in de vorm van Microsoft Copilot. Copilot for Microsoft 365 is inmiddels beschikbaar en biedt daarmee vele mogelijkheden om productiever en efficiënter te werken met Microsoft 365.PQR is als vooraanstaand Microsoft partner in Nederland al sinds eind 2023 aan het werken en testen met Copilot for Microsoft 365. Hierdoor zijn we uitstekend op de hoogte van de huidige functionaliteiten, de bevindingen met gebruikers en ervaringen in de praktijk. Deze inzichten delen we tijdens de Copilot Inspiratiesessie.

Wat is Copilot voor Microsoft 365?

Copilot is een AI-assistent die kan helpen met verschillende taken binnen de Microsoft 365-suite. Copilot begrijpt de context, intentie en voorkeuren en geeft relevante suggesties, inzichten en feedback. Copilot leert van feedback en door deze verbeteringen wordt de output persoonlijker en effectiever.

  • Verhoog de productiviteit: Copilot helpt tijd en moeite te besparen door terugkerende taken, het genereren van content en het opmaken van documenten te automatiseren. Copilot kan ook helpen informatie te vinden, vragen te beantwoorden en toegang te krijgen tot bronnen.
  • Verhoog de creativiteit en kwaliteit: Copilot helpt bij het genereren van diverse en originele ideeën, suggesties en voorbeelden. Copilot kan ook helpen om ideeën te verfijnen en schrijfstijl te verbeteren.
  • Samenwerking bevorderen: Copilot helpt om effectiever te communiceren en samen te werken door het faciliteren van feedback, delen en co-auteurschap. Copilot helpt tevens om de doelen, verwachtingen en standaarden van het team op elkaar af te stemmen.

 

Icon Copilot (1)

Copilot Inspiratiesessie van PQR:

Nieuwste mogelijkheden van Microsoft 365 Copilot met focus op toepassing in uw organisatie

Verken de mogelijkheden van Microsoft Copilot 

Gedurende de Copilot Inspiratiesessie ligt de focus op de toepassing en functionaliteit van Copilot voor uw organisatie en komen de volgende onderwerpen aan bod:
•    Wat is Artificial Intelligence;
•    De Microsoft Copilot familie;
•    Copilot for Microsoft 365;
•    Demo’s binnen de verschillende Office-applicaties zoals Word, PowerPoint, Outlook, Teams en Excel;
•    Praktijkcases gericht op de input vanuit uw organisatie;
•    Pragmatische tips om met AI aan de slag te gaan.
 
Voorafgaand aan deze sessie organiseren we met het IT-team een intakegesprek om te inventariseren waar Copilot de grootste meerwaarde heeft voor uw organisatie. Zo kunnen we tijdens de inspiratiesessie inzoomen op de meest belangrijke zaken en eventueel vooraf gestelde vragen of aandachtspunten meenemen op het moment dat we het bijbehorende onderwerp behandelen.

Voor wie?

De inspiratiesessie is bedoeld voor verschillende stakeholders binnen de organisatie, omdat Copilot bij uitstek een product(groep) is dat voor veel verschillende disciplines binnen een organisatie interessant is. We raden daarom aan om een brede, beslissingsbevoegde groep samen te stellen met medewerkers vanuit directie, HR, IT, finance en marketing.

Interesse in de Copilot Inspiratiesessie van PQR?

Neem contact met ons op via onderstaande button. 

Icon users

Gericht op gebruikers uit de hele organisatie

Icon New

Inzicht in nieuwste mogelijkheden

Icon improve up

Functionaliteit die productiviteit verhoogt

Resultaat Copilot Inspiratiesessie

Na afloop van de Copilot Inspiratiesessie kent u de mogelijkheden van Microsoft Copilot voor uw organisatie en zijn er een aantal mogelijke vervolgstappen, deze zullen we aan het einde van de workshop bespreken en u ontvangt na de workshop meer informatie hierover. Twee belangrijke vervolgstappen lichten we hierbij alvast toe: informatiebeveiliging en gebruikers.

Informatiebeveiliging 

Wanneer u aan de slag gaat met Copilot, is informatiebeveiliging en toegang cruciaal. Dat begint met het classificeren van data en naleving op de toegang, bijvoorbeeld door middel van Microsoft Purview, Microsoft Information Protection en Microsoft Data Loss Prevention. Dit moet op de juiste manier worden ingericht, zodat Copilot alleen de informatie kan raadplegen waar de medewerker toegang toe heeft. PQR kan ondersteunen bij het juist inrichten van dit fundament. Lees meer >

Gebruikersadoptie

Een virtuele assistent, zoals Copilot, is een nieuwe technologie voor gebruikers en dit heeft een grote impact op hun productiviteit en efficiëntie. Om medewerkers optimaal klaar te stomen voor het gebruik van Copilot en ze vertrouwd te maken met een revolutionair andere werkwijze, moeten gebruikers hiermee leren werken en overtuigd raken van de voordelen. Om dit te bereiken verzorgt PQR adoptie- en trainingstrajecten voor alle gebruikers van Copilot. 

Wilt u meer weten over de Copilot Inspiratiesessie?  

Neem contact op met PQR.