Woningcorporaties staan voor unieke uitdagingen:

  • Eenvoud aanbrengen in een IT-lappendeken na fusies en overnames;
  • Beheer van meer data na adoptie van cloud en hybride werken;
  • Kostenbeheersing en alignment met de strategische IT-ambities.

Met SpaceHub Flexible Capacity implementeert u een state-of-the-art structuur voor al uw data en workloads. Zelfs wanneer u op dit moment vastzit aan lange afschrijvingstermijnen van uw huidige hardware.

Maak budgetvriendelijk gebruik van het beste op de markt, geef vorm aan uw ideale IT-architectuur en ga gerust en flexibel de toekomst in.

Woco SpaceHub_Whitepaper final

Whitepaper 'Flexibiliteit waarop u kunt vertrouwen'

Ontdek in onze nieuwe whitepaper hoe woningcorporaties met SpaceHub Flexible Capacity hun IT-uitdagingen het hoofd kunnen bieden.

SpaceHub Flexible Capacity maakt gebruik van de hybride cloud technologie van HPE. 

logo

Vertrouw op de expertise van een ervaren IT-partner

Datagedreven werken, toenemende mobiliteit, smart buildings, meer securitybedreigen en IoT - woningcorporaties moeten een veilige digitale transformatie ondergaan om in te kunnen spelen op een veranderende wereld. PQR brengt rust in de IT-omgeving bij woningcorporaties. Bent u benieuwd hoe PQR dit aanpakt? 

Neem contact op met de experts van PQR voor een analyse van uw behoeften en advies over de mogelijkheden voor uw organisatie.

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek om meer te weten te komen over de overstap naar een hybride IT-omgeving? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om het gesprek te plannen.

 

 

Vraag uw gesprek aan met PQR

Veiligheid en digitale transformatie: PQR brengt rust in IT bij woningcorporaties.